Ahad, 9 Oktober 2011

santai petang..=)

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum w.b.t...salam mawaddah...=)
Seriously,tak tau nak cakap pasal apa kali ni.hehehe.ehem.huhuhu.
Sebenarnya da ada tajuk,tapi malas mau kupas tajuk berat-berat di petang yang indah ini.^_^
oooo...ya,kepada rakan-rakan yang berada di perantauan,da telefon mak ngan ayah di kg? huhuhu. Inilah yang saya ingin kongsikan.Ada rasa tak macam apa yang saya rasakan?Contohnya,ketika sedihkah,gembirakah,kecewakah...selepas luahkan(paling tak pun dapat berbual-bual sekejap ngan mak & ayah) perasaan menjadi lega...sangat-sangat lega.^_^
err..da kawan kata tu  anak mak ngan ayah.@anak manja...:P
haha..walau apapun persepsi orang,kita adalah diri kita sendiri.Mungkin luaran kita nampak tabah,tapi dalam hati siapa yang tahu?Tiap insan memiliki kelebihan dan kelemahan tersendiri. Esok,dengar-dengar adalah paper terakhir bagi adik-adik PMR di daerah saya.Good luck adik-adik..hehehe..
Secara peribadi,saya tak dapat nak elakkan diri saya daripada terus berangan-angan kembali ke daerah tercinta dan menabur bakti pada anak bangsa tercinta.
haha..rasanya sampai setakat ni jak la saya meluangkan masa hujng minggu kali ni ..esok bermula lagi jadual kelas yang padat.pasti rindu untuk cakap-cakap kat blog tercinta ini.=)
Menutup tirai blog saya minggu ini,selamat menikmati lagu 'teman facebook' daripada feelhoney..^_^


Tiada ulasan:

Catat Ulasan