Sabtu, 1 November 2014

Ummatic week

Assalamualaikum w.b.t.

Tidak sampai sebulan, ummatic week bakal berlangsung di uia. Semenjak menuntut di sini, antara perkara yang amat ku tunggu saban tahun adalah ummatic week. Kali pertama pergi semasa berada di semester 2. Detik-detik awal perkenalan dengan kak Rin dan Aida.
dan secara kebetulan, tahun lepas punya event, meskipun tidak lagi pergi bersama kak Rin dan Aida, tapi aku pakai baju yang sama. Cuma tudung,kaca mata dan beg sudah tukar. Kali ni ditemani oleh Syira dan Nashrah.

haha. Aku cadang mahu buat perkara yang sama lagi. Tukar tudung, kaca mata dan beg! Eh jangan salah faham pula ya, bukan saja-saja tukar tapi memang sudah tukar kaca mata pun (setiap tahun akan tukar untuk update 'power' kanta). Beg tu, gambar awal-awal tiada sudah, tapi yang last year punya beg (klon park shin hye 's bag) masih diguna pakai sampai ke hari ini.

Kalau ndak silap ummatic week ni akan di adakan pada 24.November.2014. Detik yang ditunggu, berkongsi cerita dari bumi uia. krik krik krik.

Ba, undur diri dulu untuk entri malam ini. Jangan lupa niat puasa sunat besok, sahur, jangan ndak terbangun pula ya. Ok, mahu juga upload foto menu sahur versi Laila Hijjera. >_<

Tiada ulasan:

Catat Ulasan