Selasa, 27 Disember 2011

antara memori terindah sem1...

Assalamualaikum w.b.t.
Seriously...aku da pernah sediakan post mengenai perjalanan ku sehari ke Putrajaya jumaat lalu. Tetapi, da hampir setengah jam aku taip teks, cerita masih kat muqaddimah... how can? Terus-terang,kalau nak dikisahkan,takkan cukup sehari untuk aku taip kronologi sehari itu.
Atas pendapat seorang teman,, dia berkata:"memori terindah itu, tak perlu dicerita satu2...orang lain boleh membaca kegembiraanmu hari ini hanya dengan melihat riak wajah yang  tergambar di wajahmu itu."
Maka tercetuslah idea ini...sebelum tu nak minta halal kat both of my friend, Rafi'ah and Masnah (bkn nama sebenar..) hehehe..



 thats all... can u see..how much i love u guys..? akhirulkalam, syukran atas jalinan persahabatan ini. sahabat selamanya...insyaALLAH.

5 ulasan:

  1. hahaxxx
    malunyer...........
    btw it's ok janji da spai kat kat sane
    jauh pjlnn luas pmdgn....

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukran sgt2 ..
      tak tau bila lg ada peluang utk 'jalan' seperti ini.hehehe

      Padam
  2. adk laila....
    bessshhhhhhhhhhh.... nnt nk dtg ptrajya ag,callingg laa... kak aina ad kt Putrajaya.... tp ktew jln2 nek bas NadiPutra laa.... heheheh......

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye akak aina...
      insyaALLAH, jika ada waktu terluang pasti sya nk dtg lg kt Putrajaya.
      bas NadiPutra pun ok jg...lgpun kt Putrajaya tu 'walking' la plg sesuai..hehhe tntu akak keja area tu kan? bestnya dapat tngok landskap pJ hari2. hehehe. cantik.

      Padam
  3. nk jejalan kaki letih dik... uhuhh.......
    emmm...... akak keje sner........

    BalasPadam