Selasa, 12 Julai 2011

Danny (Daniel Hyunoo Lachapelle) ....

Assalamualaikum w.b.t...selamat petang..^^
Wah..da lama rasanya tak kongsi ilmu ukhrawi.Balik-balik cerita duniawi..Kali ni pun,post pasal duniawi.Aiyya,manyak malas ooo mau taip-taip lagi..hehehe InshaALLAH,nanti saya akan post juga.Ada bahan tapi mau taip tu yang payah...:p

Adik Danny ni...comel kan? aku macam nak cubit jak pipi dia.Tapi comel-comel dia,no 1 juga la adik-adik sedara ku..:p biarpun tak 'secomel' adk Danny ni,tapi mereka jua lah menang di hatiku..^^
Dia ni anak kacukan American-Korean..bapa Amerika,mak dia Korean.

Banyak-banyak style dia,aku paling suka part pakai kaca mata...huhuhu..i dont know why,mdh sangat tertarik dengan orang yang pakai spek ni..:P

Dia ni sangat-sangat dikenali kerana mirip dengan muka "Prince Thailand",Nichkhun .. dan dikenali sebagai " Baby Nich Khun."
 huhuhu...rasanya setakat ni ja...nak tau lebih lanjut,cari kat page fb nya..^^
kesimpulannya:Bersyukurlah dengan kurniaan yang ALLAH S.W.T. berikan.
tag:::alangkah indah andai rupa dan akhlak cantik ^^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan