Rabu, 21 September 2011

diary anak Sabahan

بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum dan salam rahmat...(ketika ini hujan renyai-renyai) =)
Pesanan saya,kepada yang tidak punya waktu luang ,jangan baca entry ini.Hanya sekadar diari.(perlu ke aku bagitau? ) ^____^
Kini, menjengah ke pertengahan minggu ketika berada di Universiti 'Garden of knowledge & garden'. Sungguh,hati terusik,merindukan kampung halaman. Terkadang,mahu saja berundur dari garisan permulaan tetapi,siapa mampu untuk menganggarkan penghujung garisan itu?
Apabila difikir semula,hanya ada 2 pilihan samada hendak berjalan atau berlari.Berjalan,lambat tetapi selamat.Berlari,perlukan konsentrasi,maka ketemulah penghujung.
Aku sendiri sebenarnya,amat risau akan kedudukan diri,sebanyak mana mampu untuk berjalan,masih mampukah jika berlari?
huhu...rutin harian..kelas English,BM lanjutan...& Arabic..apapun,kat kelas English:::banyak ketawa coz semua foreigner 'comel2' (baik2 belaka).Bm,subjek form6 weiii...Arabic...so far so good la.
hmm..sis & brother jg baik2..terutama yg foreigner..saya selesa berada di UIAM ini.Kawan2 dorm jg baik. Rasa rindu kt kawan2 Sabahan  sedikit terubat.
Our prof..sangat2 baik..(aku rasa ayat aku dr tadi lebih kurang sama ja) sebenarnya time break,tunggu waktu asar...pasni ada kelas Arabic..:P owh ya,i would like to say that,i like very2 much my prof mdm Emilia.Something interesting with her! Saya merasakan 'semangat' nak belajar BI time form6 tu kembali ceria...=)
Nak cerita apa lagi eh? Sebenarnya banyk hal nak cerita..tapi,tak punya waktu yang luang.Akan datang.InsyaALLAH.
TAG::aku selalu dengar komen,muka aku sama ngan kawan2 dorang...realy?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan