Ahad, 20 November 2011

menjengah sebentar ke UM..

Assalamualaikum w.b.t.
Pagi-pagi lagi bersiap untuk ke Universiti Malaysia(UM).Permulaan hari yang indah,cuaca yang sesuai untuk membuat kajian. Kali ini perjalanan jauh 'sedikit' ke Terminal LRT Universiti.
Terus-terang,aku rasa takut-takut tau time sampai kat Library UM.Ye la,kita ni 'pendatang' kat tempat orang.Tapi,Alhamdulillah,reaksi yang ramah daripada orang pertama yang kami temui sangat-sangat menyenangkan.Syukran...^^
ooo.Ye.kawan-kawan aku pun best sangat-sangat.Terima kasih weii..korang tolong edarkan borang servey aku(dengan segala sukacitanya,mereka terdiri daripada Noreen,Fiza & Ropi'ah).
Perihal borang sudah selesai,masa untuk berangkat pulang ke laman U tercinta..(UIAM).Nasib baik aku terdetik nak calling-calling my friend yang study kat UM tu,ingatkan pegi seminar.Dia tak pegi sebab lambat bangun.huhu..namanya,Siti Asdiah Masran.hehe
Alhamdulillah.Sebelum ni,aku tak kenal apa itu makna/erti rindu.Namun semenjak berjauhan daripada rakan-rakan seperjuangan dulu,aku menjadi perindu yang tegar.(aku hanya tahu rindu pada mak,bapa,atuk..dan keluarga kat Sulawesi)
Sedikit sebanyak,aku bersemangat semula untuk belajar.hehe.thanx teman.Singgah sebentar di KLCC. Nothing interesting la.Mungkin faktor duit dan barang-barang kat sana pun takda yang 'cantik' kt mataku.(tipuu..aku nak sangat beli teddy bear tu,tapi daripada beli benda alah tu,baik aku beli top up.boleh telefon mak..kan)
Lastly,alhamdulillah power point da siap.Isnin nak present.Doakan ye teman-teman.owh ya,nak ucap ahlan wasahlan, welcome,selamat datang & annyeong kat teman-teman angka ke-20+ .Kepada yang baru follow,syukran..^^

Tiada ulasan:

Catat Ulasan