Khamis, 17 November 2011

sedikit coretan...

Assalamualaikum w.b.t.
Sudah lama tidak menjengah ke laman 'blog' tercinta ini.Macam-macam cerita hendak di'kisahkan' tetapi keterbatasan waktu.
Bagaimana agaknya sambutan raya Adha anda baru-baru ini? Saya?
Bagi saya,ini merupakan pengalaman pertama beraya tanpa keluarga.*touching*
Sedih sangat-sangat...saya anak tunggal dalam keluarga.Perkara yang membuatkan saya sedih bukan kerana tak dapat nak makan masakan mak,tak dapat duit raya atau beraya ke rumah saudara,jiran atau yang ter......whatever..tetapi memikirkan mak dan  bapa yang 'kesunyian' tanpa anak mereka ini.
Tapi,saya yakin,mereka pasti kuat menghadapinya..^_^
Banyak lagi perjalanan hidup saya selama seminggu hendak diceritakan tetapi saya ringkaskan saja di sini.InsyaALLAH,ada masa nanti,jemari saya aktif semula melakar kisah-kisah itu.
Kembali ke alam UIAM...disambut dengan kertas mid-term..huhu nak khabaq mai juga,Bahasa Melayu Lanjutan saya dapat 13.5/15 then Arabic,45/50.
Alhamdulillah.Di dalam kelas,saya bukanlah pelajar yang aktif,tetapi sekurang-kurangnya,saya 'aktifkan' tangan dan minda saya di kertas soalan sebagai tanda saya sebenarnya amat-amat 'menghargai' dan 'berterima kasih' pada Umi & Ustaz.
Jumaat akan datang,saya akan 'berperang' lagi untuk exam English.Semoga semuanya akan berjalan dengan lancar.InsyaALLAH.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan