Isnin, 21 November 2011

Takdir

Assalamualaikum w.b.t. (^_^)
Petang yang indah.Sebelum tu,nak ucap jazakillah hu khair kepada kawan yang mengambil berat (bukan tu memujukkah sebab tak dapat bantu buat kajian?) kerana sudi menghantar pesanan ringkas,lebih kurang macam ni la ayatnya,'Salam..hari ni ko present kan?Gd luck!' -setengah teks lagi lost* hehehe
Time tu masih dalam kelas English,aku jadi semangat tau,ini merupakan big presentku yang pertama. Tapi,tiada siapa menduga...aku kecewa.

T.A.K.D.I.R
Kita hanya mampu merancang,prensentation yang ku mimpikan semalam berkecai tengah hari tadi.Presentation dibatalkan.Ya.Aku kecewa.Sehingga kelas Bahasa Melayu Lanjutan tamat,aku masih seperti tidak percaya.Mungkin aku terlalu bersedia.Alhamdulillah.Aku terbaca blog seorang teman,tajuk yang sama seperti yang tertera di atas.TAKDIR.Aku percaya,pasti ada hikmahnya. ALLAH mahu aku lebih bersiap sedia dan belajar lebih lagi.InsyaALLAH.

Kita beralih kepada topik baru.Jam aku rosak.Sememangnya,jam merupakan antara benda yang paling aku 'sayangi'.Lebih-lebih lagi jam itu,pemberian daripada ibu tercinta.Aku teringat sebelum aku memiliki jam tersebut,aku bergantung pada jam seseorang.Aku hanya akan berperilaku (meminjam jam tangan) hanya pada seorang.Iaitu,orang ITU.hehehe.

Orang ITU tengah exam.Exam STPM.Good Luck!!!

Akhirul kalam,ALLAH Maha Mengetahui yang Terbaik buat kita.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan