Selasa, 8 Oktober 2013

Dunia semester 1 2013/2014

Assalamu'alaikum w.b.t.

Tidak seperti yang lalu, semester ini agak menyiksakan apabila terpaksa berdampingan selalu dengan tugasan. Asalkan ada waktu terluang, perhatian tertumpu pada kertas2 yang tergendala atau research yang tidak bertajuk.

Terlalu cepat masa berlalu sampaikan untuk berkasih-sayang dengan buku-buku nota tidak pernah berkesempatan. Mungkin ada ruang tetapi dipenuhi dengan berkasih-sayang dengan kawan sebilik, kawan-kawan,..oh ya ada seorang sahabat lagi yang belum saya temui semester ini. Jangan kata akan tercipta sejarah satu sem tidak jumpa. Padahal satu kuliah je pun....cik Nang, I miss U. Hahahq muntah Masnah baca.

Minggu ni berpenghujung dengan cuti semester pertengahan.  Seperti selalu,  saya akan beraya di perantauan. Banyak tugasan yang perlu disiapkan.  Mudah-mudahan terlaksana tanpa tangguh-tangguh.

Sambil menunggu jadual seterusnya, sempat lagi saya taip-taip di laman ini.  Anyway, mungkin, jika berkesempatan dan mendapat persetujuan ramai, saya akan kongsikan tugasan pertama yang saya kira sudah berjaya, drama bertemakan fairy tale. Skripnya akan saya paparkan di sini. Sekadar perkongsian.

Special thanks for my group, Raflesia... selamat beraksi!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan